93 812 45 85 | 626 17 96 20

Taller

Una mica d'història sobre nosaltres
Contacta amb nosaltres

Experiència

Més de 20 anys de bagatge en el sector de l’automoció.

El servei de neteja de filtre de partícules i catalitzadors compta amb l’experiència professional de Diesel Josep Vila, una empresa de la província de Barcelona amb més de 20 anys de bagatge en el sector de l’automoció.

Qui som

Un negoci familiar amb seu a Tona.

Es tracta d’un negoci familiar que es va posar en marxa l’abril de l’any 1997 de la mà d’en Josep Vila i que compta amb el suport del seu fill, en Jordi Vila. Des de l’any 2006 disposem d’unes modernes instal·lacions al carrer Indústria, 30, del municipi de Tona.

A qui va dirigit

Tallers mecànics, professionals i particulars.

Treballem especialment per a tallers mecànics i professionals, però també directament per a particulars. Qualitat del servei, coneixement del sector, atenció al client i experiència contrastada defineixen la nostra filosofia d’empresa.

Reparació d’injectors

Especialistes

Reparació i posada a punt d’injectors.

A banda de la neteja del filtre de partícules, també som especialistes en la reparació i posada a punt d’injectors i bombes injectores de tot tipus de vehicles. Ho fem a través d’un novedós sistema d’extracció amb cilindre hidràulic.

Què són

Subministren combustible al motor.

El sistema d’injectors és una part vital dels automòbils ja que són els encarregats de subminstrar combustible a alta pressió al motor, la qual cosa produeix l’explosió que permet als vehicles posar-se en funcionament. Els problemes més comuns dels injectors es produeixen pel desgast causat pel propi ús o per obstruccions provocades per impureses en el combustible.

Principals conseqüències

Dificultats en la posada en marxa o possibles fugues de combustible.

Les principals conseqüències d’aquestes averies són pèrdua de potència del motor, dificultats en la posada en marxa o possibles fugues de combustible. El nostre sistema ens permet reparar els injectors amb el màxim de garanties de manera que els vehicles recuperin el seu funcionament habitual.